Landgoederentocht 2014

7 september 2014

De weergoden zijn ons zeer gunstig gezind vandaag. Vandaag kan de Landgoederentocht in Olst gewandeld worden. Er is keuze uit 4 afstanden, namelijk 10, 15, 20 en 30 km. De routes zijn inmiddels uitgezet en het inschrijfbureau is geopend bij de Sportcafé de Hooiberg.

Vele wandelaars mogen wij ook deze dag weer begroeten. Ze komen weer van heinde en ver om te gaan genieten van ons natuurschoon.

De routes lopen langs verschillende mooie landgoederen die te vinden zijn in de omgeving van Olst.

Bij de havezate De Haere kan men zelfs heerlijk genieten op het terras aan de gracht van een kop koffie of thee met iets lekkers. Het appelgebak is daar niet te versmaden en wordt dan ook grif afgenomen.

De wandelpaden lopen door een bosrijke omgeving waar je normaal gesproken niet zomaar terecht komt met je fiets of auto.

Het is puur genieten van de natuur, de prachtige velden met kleurrijke veldbloemen, groene weilanden met grazende koeien en paarden en luisteren naar het gezang van de vele vogels en de eerste paddenstoelen.

Kortom een heerlijke dag in de natuur zonder enige haast!

Tevens kunt u foto's van 2 wandelaars zien die een mooie impressie hebben gemaakt en dit met ons dit willen delen.http://www.2wild.nl/Link.php?ID=238@100Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

17.06 | 00:32

Er is een leuke fotoreportage gemaakt van de laatste avond van de Avondvierdaagse in Olst. De foto's zijn te zien en (gratis) te downloaden op www.imgdotcom.nl

...
25.05 | 18:31

Kost het mee doen aan de wandelvierdaagse geld? Dit wordt niet vermeld.

De algehele info voor wandelvierdaagse Wijhe ontbreekt...

...
20.03 | 09:47

Goedemorgen, de website ziet er verzorgd en overzichtelijk uit.
Het enige wat ik mis is, de prijzen van de wandelingen met of zonder beloning.

Wandelgroet

Cob

...
18.02 | 15:02

Met als welkom word men opgevrolijkt door vogeltjes getjilp.
Erg leuk om zo een website te verwelkomen.
Daar word 'k echt vrolijk van.

...
Je vindt deze pagina leuk