Landgoederentocht 2014

7 september 2014

De weergoden zijn ons zeer gunstig gezind vandaag. Vandaag kan de Landgoederentocht in Olst gewandeld worden. Er is keuze uit 4 afstanden, namelijk 10, 15, 20 en 30 km. De routes zijn inmiddels uitgezet en het inschrijfbureau is geopend bij de Sportcafé de Hooiberg.

Vele wandelaars mogen wij ook deze dag weer begroeten. Ze komen weer van heinde en ver om te gaan genieten van ons natuurschoon.

De routes lopen langs verschillende mooie landgoederen die te vinden zijn in de omgeving van Olst.

Bij de havezate De Haere kan men zelfs heerlijk genieten op het terras aan de gracht van een kop koffie of thee met iets lekkers. Het appelgebak is daar niet te versmaden en wordt dan ook grif afgenomen.

De wandelpaden lopen door een bosrijke omgeving waar je normaal gesproken niet zomaar terecht komt met je fiets of auto.

Het is puur genieten van de natuur, de prachtige velden met kleurrijke veldbloemen, groene weilanden met grazende koeien en paarden en luisteren naar het gezang van de vele vogels en de eerste paddenstoelen.

Kortom een heerlijke dag in de natuur zonder enige haast!

Tevens kunt u foto's van 2 wandelaars zien die een mooie impressie hebben gemaakt en dit met ons dit willen delen.http://www.2wild.nl/Link.php?ID=238@100Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

17.06 | 17:07

Hoe laat is vanavond(vrijdag) de 5km groep ongeveer terug? Dit ivm hoe laat we klaar moeten staan bij het park om de lopers terug te zien komen?

...
16.06 | 16:11

De route start en eindigd bij Café / Schnitzelhuus Ruimzicht Eikelhofweg 9 Boskamp.

De wandelroute zelf wordt vanmiddag bij de start uitgedeeld.

...
15.06 | 18:27

Wat is de route van de donderdag 5 km? En waar eindigen ze?

...
15.06 | 16:18

Jezeker!!

...
Je vindt deze pagina leuk